Bachaus Automaterialen Brunssum

Ruitenwissers kopen in Brunssum

Ruitenwissers kopen doet u bij ons. Wij helpen u met het installeren van uw ruitenwissers en u bent verzekerd van een grote glimlach na onze service.

VRAGEN? BEL ONS!

Of stuur een mail:

Als uw ruitenwissers niet meer naar behoren werken, weet u dat het tijd is om er iets aan te doen en nieuwe te kopen bij ons in Brunssum. Ruitenwissers zijn belangrijk als u de weg opgaat, want hoe harder de neerslag, hoe slechter uw zicht is. En als u in de auto zit, is het ontzettend belangrijk dat u een goed zicht heeft op de weg. Sterker nog, dit is zelfs verplicht!

Kom daarom nu uw ruitenwissers kopen in Brunssum

Bij Bachaus Automaterialen in Brunssum zijn verschillende accessoires te koop, waaronder heel wat soorten ruitenwissers. Per auto zijn er bij ons verschillende soorten ruitenwissers te verkrijgen. Er is namelijk per merk een verschil in lengte, maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld automatische ruitenwissers of die alleen handmatig werken. Bij de nieuwere auto’s is het tegenwoordig standaard dat uw ruitenwissers elektrisch zijn. Mochten deze kapot gaan, dan bent u welkom om langs te komen in Brunssum om nieuwe ruitenwissers te kopen. Ook bieden wij ruitenwissers via de webshop van onze winkel in Brunssum te koop aan. Zo hoeft u de deur niet eens uit om nieuwe ruitenwissers te kopen.

Kom langs in onze winkel voor een goed advies

Als u op zoek bent naar een specialist die ruitenwissers te koop aanbiedt, bent u bij Bachaus Automaterialen in Brunssum aan het juiste adres. In onze winkel heeft u volop keus en u krijgt er deskundig advies bij. Daarnaast bieden wij nog een extra service. Wij controleren namelijk ook uw accu of lezen uw autocomputer uit, om te kijken of alles nog goed werkt. Mocht u nog vragen hebben, dan neemt u contact met ons op via het telefoonnummer 045-5251403. Onze medewerkers in Brunssum staan u graag te woord, ze beantwoorden met veel plezier uw vragen over de ruitenwissers die wij te koop aanbieden.