Bachaus Automaterialen Brunssum

Autogereedschap kopen Brunssum

Als u auto gereedschap gaat kopen, doet u er goed aan om eens langs te komen in onze winkel. Daar krijgt u een goede service en persoonlijke aandacht.

VRAGEN? BEL ONS!

Of stuur een mail:

Wilt u autogereedschap of auto-accessoires kopen in regio Brunssum? Bij ons vindt u alles; van een veiligheidshamer en moersleutels tot radiatortesters. Mocht het gebeuren dat u een band moet vervangen, dan is het natuurlijk erg fijn dat u een krik heeft, om ervoor te zorgen dat u er goed bij kan. Maak het uzelf gemakkelijk en besluit om uw auto-accessoires en automaterialen te kopen bij onze specialisten in Brunssum.

Autogereedschap en auto-onderdelen kopen in onze winkel in Brunssum

Als u in onze winkel in Brunssum langskomt om autogereedschap, auto-onderdelen of auto-accessoires te kopen, dan krijgt u daar een hele goede service bij. Wij helpen u niet alleen met het uitzoeken van passend gereedschap voor uw werkzaamheden, maar wij kunnen ook een aantal andere dingen voor u doen. Zo kunnen we uw autocomputer uitlezen en checken hoe het met uw accu staat. Dit is een service die we graag voor u doen. Vooral omdat we willen dat u met een zeer tevreden gevoel én kwalitatief hoogstaande automaterialen onze winkel in Brunssum uitloopt.

Kom naar onze winkel in Brunssum om nieuwe auto-onderdelen en automaterialen te kopen

Als u op zoek bent naar nieuw autogereedschap, auto-onderdelen of automaterialen, kom dan eens langs in onze winkel in Brunssum om nieuwe auto-accessoires te kopen. Wij helpen u graag en we nemen uitgebreid de tijd voor u. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de motorolie aanvullen en bieden we versnellingsbakolie aan, maar we kunnen ook zorgen voor nieuwe Brembo remblokken. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 045-5251403.