Bachaus Automaterialen Brunssum

Versnellingsbakolie kopen in Heerlen

Versnellingsbakolie is belangrijker voor uw auto dan u misschien beseft. Daarom leggen wij u graag uit wat het doet en waarom. Lees snel verder!

VRAGEN? BEL ONS!

Of stuur een mail:

Met versnellingsbakolie van Bachaus Automaterialen uit Brunssum, nabij Heerlen, wordt ongewenste wrijving tussen verschillende componenten verhinderd. Dat zorgt ervoor dat uw auto niet oververhit raakt. Zonder een smeermiddel zoals olie treedt slijtage veel sneller op. En dat wilt u natuurlijk voorkomen!

Waarom u versnellingsbakolie periodiek laat verversen door ons nabij Heerlen

Onder de motorkap zitten metalen componenten en deze worden warm tijdens het rijden. Omdat ze redelijk snel oververhit kunnen raken, is het belangrijk om te zorgen voor voldoende versnellingsbakolie van onze winkel in Brunssum, nabij Heerlen. Dit zorgt er namelijk voor dat uw motor niet oververhit raakt. Daarnaast zal er veel sneller slijtage optreden als uw auto geen smeermiddel heeft. U kunt er tijdens het rijden achter komen dat het tijd is om de versnellingsbakolie te verversen of aan te vullen, als u tijdens het schakelen rare geluiden hoort. Ook kan het zijn dat u bij de APK te horen krijgt dat het weer tijd is om de versnellingsbakolie te verversen, of andere onderdelen te vervangen.

Kom naar onze garage nabij Heerlen om uw versnellingsbakolie te laten controleren

Kom bij ons langs en laat een van onze ervaren medewerkers in Heerlen uw versnellingsbakolie controleren en deze waar nodig aanvullen of verversen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze ter plekke stellen aan een van onze medewerkers, maar u kunt ons ook bellen via 045-5251403.