Bachaus Automaterialen Brunssum

Professionele reinigingsmiddelen kopen in Brunssum

Professionele reinigingsmiddelen laten uw auto weer glimmen als nieuw. Kom daarom langs in onze winkel, koop deze producten en ervaar het zelf.

VRAGEN? BEL ONS!

Of stuur een mail:

Een prachtige lijn met professionele reinigingsmiddelen voor uw auto vindt u in onze winkel in Brunssum. Met deze lijn reinigingsmiddelen kunt u zowel uw interieur als uw exterieur reinigen. Maar ook uw velgen, wieldoppen en de motor(ruimte).

Uw auto reinigen met professionele reinigingsmiddelen uit onze winkel in Brunssum

Als u er trots op bent dat u een mooie auto heeft die als gesmeerd loopt, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u deze in een goede staat kunt houden. Kies er daarom voor om uw auto schoon te houden met professionele reinigingsmiddelen uit onze winkel in Brunssum. Kies ervoor om de reinigingsmiddelen te verdunnen, hierdoor is de vloeistof minder dik, zonder dat het resultaat verliest. Het best doet u dat volgens de volgende verhoudingen. Als u deze verhoudingen aanhoudt, heeft u het beste resultaat:

  • Motor en velgen: 1:3
  • Interieur: 1:10
  • Exterieur: 1:20

Ontdek het zelf in onze winkel

Laat uw auto weer glimmen! Kom langs in onze winkel in Brunssum en ontdek wat onze professionele reinigingsmiddelen voor u kunnen betekenen. Ervaar het verschil met gewone reinigingsmiddelen en geniet van een prachtige, schone auto. Mocht u nog vragen hebben over onze professionele reinigingsmiddelen of andere producten, zoals onze Brembo remblokken, dan stelt u deze aan een van onze collega’s in Brunssum, zij staan u graag te woord. Mocht u liever uw vragen eerst telefonisch stellen, dan is dit uiteraard ook een optie. U kunt ons bereiken via 045-5251403.